Rólunk
A Csakis Alma Manufaktúra több mint 50 éve foglalkozik almatermesztéssel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. Közel 10 hektárnyi termőföldön, csodálatos természeti környezetben évente 3-400 tonna almát szüretelünk összesen 3500 almafáról.

Nálunk a mennyiség nem megy a minőség rovására, így almaleveinket kézzel válogatott, gyönyörű, piros gyümölcsökből frissen préselve készítjük!

Legnemesebb, legfinomabb almafajtánk és egyben legnagyobb kincsünk a naményi jonatán! Zamatossága utolérhetetlen és nem összehasonlítható a többi fajtával, beltartalmi értékei, vitamintartalma egyedülálló!


Alapelvünk, hogy kézzel szüretelünk és kézzel válogatunk, így almaleveink a legmagasabb, prémium minőséget képviselik, melyet termőtájunk mikroklímája, talajtani adottságai, és a legfinomabb magyar almák garantálnak. 

A Csakis Alma Manufaktúra jonatán almából készít 100%-ban natúr, nagyon magas rosttartalommal rendelkező almaleveket. 

Egyedi préselési eljárásunk lehetővé teszi, hogy 5 literes kiszerelésünket átlagosan 8-10 kg friss almából nyerjük ki, ezáltal garantáljuk a magas vitamin és rostanyag forrást.

Tárolási módszerünknek köszönhetően egész évben friss almából tudjuk préselni almaleveinket! A folyamat a gyümölcs alapos, két lépcsőben történő mosásával és válogatásával kezdődik. A préselés során semmilyen anyagot nem adunk a gyümölcsléhez, sem cukrot, sem tartósítószert, sem aromaanyagokat, és nem sűrítményből készítjük! A tartósítás pasztörizálással történik.

Frissen préselt gyümölcsleveinket 5 literes “Bag in Box”-ba csomagoljuk. Dobozainkat környezetkímélő módszerrel, égetett nyomattal készítjük, így egyáltalán nem használunk nyomdafestéket. A szavatossági idő felbontás után 2-3 hét, köszönhetően a légmentesen záró csapnak, illetve csomagolásnak.

Nincs benne semmi más, Csakis Alma!

 

 100% Jonatán szűretlen almalé (5 L)

A Csakis Alma Manufaktúra jonatán almából készít 100%-ban natúr, magas rosttartalmú almalevet.

5 500 Ft*
*2 darabtól 4800 Ft/darab
ingyenes kiszállítás 30000 Ft felett
  • Szavatossági idő felbontás nélkül 6 hónap, felbontás után 2-3 hét
  • NEM tartalmaz hozzáadott cukrot és tartósítószereket!
  • NEM sűrítményből készül!
  • Naturális, környezetbarát gyártástechnológia!

Kérdése van? Írjon nekünk!


Iratkozzon fel hírlevelünkre!Feliratkozom
Töltés...